Pszichoterápiás magánrendelő

Egyéni és párkapcsolati problémák kezelése, házassági, válási krízistanácsadás párterápiás vagy egyéni konzultációs formában.

Kedves Érdeklődő!

A járványhelyzetre való tekintettel 2020. március 13-tól kezdődően áttértem a hagyományos, személyes találkozások helyett az online formára. A koronavírus terjedése körüli bizonytalanság a zárt térben, hosszabb ideig tartó konzultációkat feleslegesen kockázatossá tenné.

Ezért a járvány lecsengéséig fenntartom az online formát!

a01
a02
r03

Bemutatkozom

Klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta vagyok.
Az egyetem elvégzése után 13 évig a Szent István Kórház szülészeti osztályán és család- és nővédelmi tanácsadójában dolgoztam, 1993 óta pedig magánpraxist folytatok.
Főként olyan emberek fordulnak hozzám, akik érzelmi, párkapcsolati problémákkal küzdenek, vagy éppen válási krízisben vannak, de nincs elfogulatlanul segítő, értő másik ember a környezetükben, akivel megoszthatnák a gondjaikat, aki mellett hangosan és következmények nélkül gondolkozhatnak a problémájukról.

Kapcsolat

1118 Budapest, Somlói út 33/b. Kapucsengő: 8
(Az utcában a parkolás ingyenes.)

Tel.: +36 20 438 0077
(Ha nem tudtam fogadni a hívását, néhány órán belül visszahívom.)

Email: dr.oroszagnes@pszichoterapia.net

Free WiFi

Egészségpénztárakkal való kapcsolat

A magánrendelő szolgáltatói szerződéssel rendelkezik az alábbi egészségpénztárakkal

Online tanácsadás

Szükség esetén lehetőség van videóbeszélgetés útján online tanácsadás igénybevételére is.

Néhány írásom

A foci EB hatása a kapcsolatokra

Az evolúciós pszichológiai nézőpont rávilágít a foci óriási és globálissá vált jelentőségére. A férfiakat annyira leköti az, hogy más férfiakat figyeljenek, amint azok a labdát célba juttatják, hogy ma a világon talán a legjobban fizetett állások közé tartozik profi focistának, teniszezőnek, golfozónak lenni.

ELOLVASOM »

Szakítás után

Érzelmileg jelentős, fontos kapcsolatok elveszítése, megszakadása, válság- és konfliktus helyzetek – mindezek hozzátartoznak az élethez. Hozzátartoznak, de nagyon nem szeretjük őket.

ELOLVASOM »

Válságban a kapcsolat

Az utóbbi pár évtizedben főként azzal foglalkozom, hogy kapcsolati krízisben lévő pároknak próbálok segíteni a továbblépésben.
Ez hol párterápiás keretek között zajlik, hol egyéniben, ha csak az egyik fél jelenik meg. Van úgy, hogy az, aki eljön, nem akarja, hogy a párja is jöjjön, van, amikor a másik nem akar jönni.

ELOLVASOM »
© Copyright 2020 Kondorné Dr. Orosz Ágnes
pszichoterapia.net