SZAKMAI ÉLETÚT

1979-ben szereztem pszichológus diplomát Budapesten, az ELTE Bölcsészettudományi Karán.

1980 és 1993 között a Fővárosi Tanács István Kórház és Rendelőintézet szülészeti-nőgyógyászati osztályán és család-és nővédelmi tanácsadójában dolgoztam. A szülészet-nőgyógyászat speciális profiljába tartozó pszichológusi munka mellett folyamatosan egyéni és párterápiás tevékenységet folytattam.

Az 1981-82-es tanévet az akkori NSzK-ban töltöttem a frankfurti Goethe Egyetem vendéghallgatójaként. H. Argelandernél pszichoterápiás módszereket és pszichoanalízist tanultam, ezeken kívül klinikai pszichológia és pszichiátria előadásokat és szemináriumokat hallgattam.

1982-ben egyetemi doktori fokozatot szereztem az ELTE-’n, majd még ugyanebben az évben klinikai szakpszichológusi szakoklevelet kaptam az Orvostovábbképző Intézetben.

1986-ban a Központi Állami Kórház pszichiátriai és pszichoterápiás osztályán OTKI szervezésű egyéni továbbképzésen vettem részt a pszichoterapeuta cím megszerzéséhez szükséges elméleti és gyakorlati ismeretek elmélyítése céljából.

1988-ban pszichoterapeuta címet szereztem az Orvostovábbképző Egyetemen.

1992 óta az Aktív-Analitikus Pszichoterapeuták Egyesületének egyik kiképző terapeutája vagyok.

1993 óta – jelenleg is – pszichológiai egészségügyi szakellátás keretében pszichoterápiás magántevékenységet folytatok főfoglalkozású egyéni vállalkozóként.

2001-ben pszichoterápiából szakképesítést szereztem.

Tagja vagyok a Magyar Pszichológusok Érdekvédelmi Egyesületének, az Aktív-Analitikus Pszichoterapeuták Egyesületének, a Magyar Orvosi Kamarának és a Szkeptikus Társaságnak.© Copyright 2020 Kondorné Dr. Orosz Ágnes
pszichoterapia.net